Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz badana yapmak

Rüyada beyaz badana yapmak

Rüyada beyaz badana yapmak çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, itibar kaybedeceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine yorulur.

Rüyada beyaz badana yapmak gördüyseniz:

  • Davetlere katılmanız durumunda belli ilişkilerinizi güçlendirmek veya yeni ilişkiler geliştirmek için fırsatlar yüzünü gösterebilir.

Rüyada beyaz kireçle badana yapmak malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, evlerine dünürcü geleceğine, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada evini beyaz badana yapmak huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, yüzlerin asılacağına alamet eder.

Rüyada beyaz boya badana yapmak kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine işarettir.

Rüyada beyaz badana yapmak helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına rivayet eder.

Rüyada evi beyaz badana yapmak sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde badana yapmak kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine inanılır.

Rüyada mavi badana yapmak rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil badana yapmak kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments