Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz boya badana yapmak

Rüyada beyaz boya badana yapmak

Rüyada beyaz boya badana yapmak tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine inanılır.

Rüyada beyaz boya badana yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikirleriniz konusunda ısrarcı olabilir, son noktayı koyabilirsiniz.

Rüyada beyaz boya badana yapmak konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, işlerlik kazanıp insanla dolacağına, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada badana boya yapmak kalben çok rahat edileceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, kafasına göre birini bulacağına delalet eder.

Rüyada evi badana boya yapmak herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, kafasının da rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada boya badana yapmak büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz badana yapmak girdiği her işte çok başarılı olacağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada beyaz kireçle badana yapmak beğenilen işlere imza atacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine delalettir.

Rüyada evini beyaz badana yapmak hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada evi beyaz badana yapmak kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments