Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evine güneş doğduğunu görmek

Rüyada evine güneş doğduğunu görmek

Rüyada evine güneş doğduğunu görmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, söz sahibi olacağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada evine güneş doğduğunu gördüyseniz:

  • Gereksiz şeyler için para sarfetmezsiniz.

Rüyada evine güneş doğduğunu görmek çok daha güçlü biri haline geleceğine, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına delalet eder.

Rüyada üzerine güneş doğmak inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, masumluğunu ispat edeceğine inanılır.

Rüyada güneşin eve doğduğunu görmek övgü dolu sözler işiteceğine, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine yorulur.

Rüyada güneşin batıp doğduğunu görmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına işarettir.

Rüyada güneşin doğmak üzere olduğunu görmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine yorulur.

Rüyada güneşin tersten doğduğunu görmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına tabir olunur.

Rüyada güneşin kuzeyden doğduğunu görmek çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, sıkıntılarının artacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına yorulur.

Rüyada güneşin battığı yerden doğduğunu görmek dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments