Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneşin tersten doğduğunu görmek

Rüyada güneşin tersten doğduğunu görmek

Rüyada güneşin tersten doğduğunu görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, Allah katında güzel mükafatlar almasına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada güneşin tersten doğduğunu gördüyseniz:

  • Borca girmekten veya aşırı harcamalardan uzak durmalısınız.

Rüyada güneşin tersten doğduğunu görmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine delalettir.

Rüyada üzerine güneş doğmak cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine yorulur.

Rüyada güneşin üstüne doğduğunu görmek tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya delalettir.

Rüyada gece güneşin doğduğunu görmek azalacağına, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada güneşin üzerine doğduğunu görmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, kem gözlere gelineceğine yorulur.

Rüyada güneşin batıp doğduğunu görmek kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına işarettir.

Rüyada güneşin doğduğunu görmek kafasını rahatlatacağına, darlık ve yokluk çekmeyeceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına delalet eder.

Rüyada evine güneş doğduğunu görmek sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments