Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneşin battığı yerden doğduğunu görmek

Rüyada güneşin battığı yerden doğduğunu görmek

Rüyada güneşin battığı yerden doğduğunu görmek kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, hayatının çok daha kolay hale geleceğine, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına rivayet eder.

Rüyada güneşin battığı yerden doğduğunu gördüyseniz:

  • Doğru taktiklerle ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada güneşin battığı yerden doğduğunu görmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına delalet eder.

Rüyada güneşin doğduğunu görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine delalettir.

Rüyada güneşin batıp doğduğunu görmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada güneşin kuzeyden doğduğunu görmek yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, işlerin düşeceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına yorulur.

Rüyada güneşin tersten doğduğunu görmek kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada güneşin üzerine doğduğunu görmek yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada gece güneşin doğduğunu görmek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine delalettir.

Rüyada üzerine güneş doğmak kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments