Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerine güneş doğmak

Rüyada üzerine güneş doğmak

Rüyada üzerine güneş doğmak bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, memur ise terfi edeceğine, acı tecrübeler edineceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, büyük miktarda kazanç sağlayacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine delalet eder.

Rüyada üzerine güneş doğmak gördüyseniz:

  • Planlarınıza uymayan ya da zaman ayırmakta zorlanacağınız şeyler için sözler verebilirsiniz.

Rüyada güneşin batıp doğduğunu görmek platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine delalettir.

Rüyada güneşin batıdan doğduğunu görmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına işaret etmektedir.

Rüyada güneşin battığı yerden doğduğunu görmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına delalet etmektedir.

Rüyada güneşin üstüne doğduğunu görmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine delalettir.

Rüyada güneşin tersten doğduğunu görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evine güneş doğduğunu görmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına işarettir.

Rüyada güneşin eve doğduğunu görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, huzurunun artacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada güneşin üzerine doğduğunu görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments