Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneşin doğmak üzere olduğunu görmek

Rüyada güneşin doğmak üzere olduğunu görmek

Rüyada güneşin doğmak üzere olduğunu görmek yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına, neşeyi ve sağlığı bulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada güneşin doğmak üzere olduğunu gördüyseniz:

  • Gelişmelerin hızına ayak uyduramadığınız için öncelikle hoş olmayan sürprizler gibi gelebilir.

Rüyada güneşin batıdan doğduğunu görmek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada eve güneş doğduğunu görmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, dertlerinin günden güne artacağına, işlerinin yaver gideceğine işaret eder.

Rüyada güneşin eve doğduğunu görmek işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, hayır işleri yapacağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine rivayet eder.

Rüyada güneşin üstüne doğduğunu görmek uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, ününün çoğalacağına delalettir.

Rüyada güneşin doğduğunu görmek evlatların hayırsız çıkacağına, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, insanlara yardım edeceğine inanılır.

Rüyada gece güneşin doğduğunu görmek içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine delalettir.

Rüyada güneşin batıp doğduğunu görmek özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, maddi gücünü yitireceğine, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına alamet eder.

Rüyada güneşin battığı yerden doğduğunu görmek mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments