Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının evinde temizlik yapmak

Rüyada başkasının evinde temizlik yapmak

Rüyada başkasının evinde temizlik yapmak bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, kötü halin son bulacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının evinde temizlik yapmak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada başkasının evinde temizlik yapmak rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına işaret eder.

Rüyada evinde temizlik yapmak yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine işarettir.

Rüyada evinin temizlendiğini görmek haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına inanılır.

Rüyada başkasının evine temizliğe gitmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evini temiz su bastığını görmek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada evinde temiz su görmek yeni malların alınacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına işaret eder.

Rüyada evin temiz olduğunu görmek böylece maddi imkânların genişleyeceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına işaret eder.

Rüyada evinin temiz olduğunu görmek aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments