Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinde temiz su görmek

Rüyada evinde temiz su görmek

Rüyada evinde temiz su görmek çok büyük bir işe girileceğine, ekonomik olarak kalkınacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, sözleri tutulacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada evinde temiz su gördüyseniz:

  • Bazı beklentileriniz olan kişiler istediğiniz konulara odaklanmakta zorluk çekebilirler.

Rüyada evinde temiz su görmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına, hile ile mal elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada evin içinde temiz su görmek kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına işarettir.

Rüyada evini temiz su bastığını görmek stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına işaret eder.

Rüyada evinin temiz olduğunu görmek elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, sorununu kolayca çözeceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada evinin başkası tarafından temizlendiğini görmek sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada başkasının evine temizliğe gitmek onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evinin temizlendiğini görmek eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi evini temiz görmek gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments