Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde temiz su görmek

Rüyada evin içinde temiz su görmek

Rüyada evin içinde temiz su görmek sözler sarf edeceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, güzel günler için yaşayacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, niyetlendiği işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada evin içinde temiz su gördüyseniz:

  • Hiç şüphesiz yardım etmekten hoşlanan bir yapınız var.

Rüyada evin içinde temiz su görmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada temiz su içinde olmak rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kovanın içinde temiz su görmek sevap işleyeceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, zenginliğinin süreceğine tabir olunur.

Rüyada temiz su içinde yılan görmek her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, sıkıntısının biteceğine, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına işaret eder.

Rüyada temiz suyun içinde balık görmek işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına işarettir.

Rüyada temiz suyun içinde yılan görmek gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada temiz su içinde yüzmek malların çoğalacağına, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına delalettir.

Rüyada temiz su içinde yürümek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments