Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin temiz olduğunu görmek

Rüyada evin temiz olduğunu görmek

Rüyada evin temiz olduğunu görmek destek göreceğine, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada evin temiz olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sizi aramaları ya da sizin bir süreden beri kontak kurmaya çalıştığınız kimselerle istediğiniz kontağı sağlayabilmeniz mümkündür.

Rüyada evin temizlendiğini görmek planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, mülkiyetinin de artacağına, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada evinin temiz olduğunu görmek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada evin içinde temiz su görmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, solan yüzünün güleceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına rivayet eder.

Rüyada evini temiz su bastığını görmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının evine temizliğe gitmek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, kendi geleceğine delalettir.

Rüyada kendi evini temiz görmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada evinin temizlendiğini görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada evinin başkası tarafından temizlendiğini görmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments