Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zehirli kurbağa görmek

Rüyada zehirli kurbağa görmek

Rüyada zehirli kurbağa görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, insanlar tarafından tanınacağına alamet etmektedir.

Rüyada zehirli kurbağa gördüyseniz:

  • İş yerinizde üzerinize bazı yeni sorumluluklar yüklemeleri mümkündür.

Rüyada zehirli kurbağa görmek kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, sonucun kendisi için çok iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde kurbağa görmek onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, akıl vereceğine, el üstünde tutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çekirge ve kurbağa görmek refah içinde yaşayacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine işaret eder.

Rüyada ev içinde kurbağa görmek tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük kurbağa görmek artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, kazalardan ve belalardan korunacağına, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine yorulur.

Rüyada yatakta kurbağa görmek kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, belaya ve derde düşeceğine, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına yorulur.

Rüyada evinde kurbağa görmek beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada iri kurbağa görmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, üzüntülü günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments