Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin temelini görmek

Rüyada evin temelini görmek

Rüyada evin temelini görmek feraha ereceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, maaşının artacağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, hayat boyu isteklerine ulaşacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, müreffeh bir yaşama sahip olacağına işaret eder.

Rüyada evin temelini gördüyseniz:

  • Bağlılığınız karşılıksız kalmayacak.

Rüyada evin temelinde yılan görmek girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına delalettir.

Rüyada evin temelini atmak kazancının bereketleneceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, bereketin eksileceğine yorulur.

Rüyada evin temelini kazmak zorluklarını aşmayı bileceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, şifa ve ilaç bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin temelini görmek özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin temelinin yıkıldığını görmek yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, maddi gücünün yerine geleceğine, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir evin temelini görmek rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına delalet eder.

Rüyada bir evin temelini atmak kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, mutlu günlerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada ev temel görmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments