Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin temelini kazmak

Rüyada evin temelini kazmak

Rüyada evin temelini kazmak girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, rahat nedir öğreneceğine, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin temelini kazmak gördüyseniz:

  • Nazik dokunuşlar herkes için en iyisini ortaya koymanızı sağlayabilir.

Rüyada evin temelini kazmak herkesin desteğinin alınacağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, dünyasının bir anda değişeceğine yorulur.

Rüyada inşaat temeli kazmak yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına işaret eder.

Rüyada temel kazmak güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına alamet eder.

Rüyada ev temeli kazmak çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine delalet eder.

Rüyada bina temeli kazmak sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına tabir olunur.

Rüyada evin temelini atmak kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına rivayet eder.

Rüyada evin temelinde yılan görmek ticarete adım atacağına, mal sahibi olacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir evin temelini atmak her şeyi kuralına göre yapacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments