Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin temelinde yılan görmek

Rüyada evin temelinde yılan görmek

Rüyada evin temelinde yılan görmek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, insanları kıracağına ve üzeceğine, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, işlerin büyük kazanç getireceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine delalet eder.

Rüyada evin temelinde yılan gördüyseniz:

  • Bazı jestler söz konusu olabilir, karşılığında sizden ne beklendiğini öğrenmeniz gerekiyor.

Rüyada evin temelinde yılan görmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, icat yapacağına delalet eder.

Rüyada evin temelini kazmak gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin temelinin yıkıldığını görmek dünya mallarının çoğalacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine alamet eder.

Rüyada evin temelini atmak daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, barış ve sevgi içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir evin temelini atmak sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine delalettir.

Rüyada evin temelini görmek sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada bir evin temelini görmek kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, zor bir hayat sürmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşilmiş temel görmek ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, stresten uzaklaşılacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments