Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir evin temelini görmek

Rüyada bir evin temelini görmek

Rüyada bir evin temelini görmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına yorulur.

Rüyada bir evin temelini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle sevdiğiniz şeylere zaman ayırın.

Rüyada evin temelini görmek sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine tabir olunur.

Rüyada evin temelini atmak iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine delalet eder.

Rüyada evin temelinde yılan görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, sıkıntılı günler yaşayacağına, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin temelinin yıkıldığını görmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, zarar göreceğine yorulur.

Rüyada bir evin temelini atmak kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir evin temelini görmek işlerin çok büyümeyeceğine, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin temelini kazmak para pul sahibi olacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine yorulur.

Rüyada temel görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, büyük atılımların yapılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments