Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşilmiş temel görmek

Rüyada eşilmiş temel görmek

Rüyada eşilmiş temel görmek rahat bir hayat sürüleceğine, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, kötü kimselerin ağına düşeceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşilmiş temel gördüyseniz:

  • Pişman olacağınız şeyler söyleyebilirsiniz, dikkatli cümleler kurun.

Rüyada eşilmiş temel görmek ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, edilen duaların karşılığını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin temelini kazmak her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada inşaat temeli görmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, hastalanacağına, üzüleceğine alamet eder.

Rüyada evin temelinin yıkıldığını görmek yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada temel atmak maddi olarak kolaylık içinde olacağına, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev temel atmak hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına rivayet eder.

Rüyada kazılmış temel görmek hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada yeni ev temeli görmek ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments