Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin tavanını görmek

Rüyada evin tavanını görmek

Rüyada evin tavanını görmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, hayatın yoluna gireceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada evin tavanını gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada evin tavanından su aktığını görmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada evinin tavanını görmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, yeniden can bulacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada evinin tavanının yıkıldığını görmek iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, karamsar olacağına delalet eder.

Rüyada evin tavanını temizlemek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine inanılır.

Rüyada evinin tavanının çöktüğünü görmek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evinin tavanının aktığını görmek bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, vefakar bir insan olunacağına, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine delalet eder.

Rüyada evin tavanında yılan görmek birçok firmadan iş teklifi geleceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada evinin tavanından su damladığını görmek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments