Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin tavanında yılan görmek

Rüyada evin tavanında yılan görmek

Rüyada evin tavanında yılan görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aydınlık bir yola çıkılacağına inanılır.

Rüyada evin tavanında yılan gördüyseniz:

  • Seyahatler veya keyifli aktivitelerle ilgilenme arzunuz artıyor.

Rüyada evin tavanında yılan görmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, güzel davetler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada evinin tavanından su aktığını görmek kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin tavanını temizlemek neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evinin tavanından su damladığını görmek âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, hayatın pahalılaşmasına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin tavanını silmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, gönlünce harcama yapmasına rivayet etmektedir.

Rüyada evin tavanından su aktığını görmek tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin tavanını siyah görmek kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına delalettir.

Rüyada evin tavanından su damladığını görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, bereketinin artacağına, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments