Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin tavanını siyah görmek

Rüyada evin tavanını siyah görmek

Rüyada evin tavanını siyah görmek aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, düzeninin bozulacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, refah düzeyinin artacağına, gün sayacağına, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin tavanını siyah gördüyseniz:

  • İster istemez bazı faaliyetlere iştirak etmek zorunda kalmanız olasıdır.

Rüyada evin tavanını siyah görmek iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine yorulur.

Rüyada evin tavanının yıkıldığını görmek müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada evinin tavanından su aktığını görmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına delalet eder.

Rüyada evin tavanından su damladığını görmek saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada evinin tavanından su damladığını görmek hileye, fesada bulaşacağına, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına tabir olunur.

Rüyada evin tavanına çıkmak kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine işarettir.

Rüyada evin tavanını temizlemek rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına işarettir.

Rüyada evinin tavanının aktığını görmek bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments