Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencereden denize bakmak

Rüyada pencereden denize bakmak

Rüyada pencereden denize bakmak elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada pencereden denize bakmak gördüyseniz:

  • Herşeyi abartılı olarak ele alabilirsiniz.

Rüyada pencereden denize bakmak sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pencere bakmak ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada pencereden sokağa bakmak parasal olarak genişliğe çıkılacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada pencereden gökyüzüne bakmak sorunların artacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek pencereden bakmak sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada açık pencereden bakmak itibar edineceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada gece pencereden bakmak bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada pencereden içeri bakmak kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, mallarının ve kazancının çoğalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments