Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gece pencereden bakmak

Rüyada gece pencereden bakmak

Rüyada gece pencereden bakmak kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına işarettir.

Rüyada gece pencereden bakmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde bazı konulara farklı yaklaşmanızı ya da olayları farklı şekilde ele almanızı öneren kişiler olabilir.

Rüyada gece pencereden bakmak insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına alamet eder.

Rüyada evin penceresinden bakmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Rüyada yüksek pencereden bakmak beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada pencereden manzaraya bakmak her istediği şeyin gerçekleşeceğine, yapılan işlerin fazla kar getireceğine, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına alamet eder.

Rüyada pencereden denize bakmak yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pencereden aşağı bakmak onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına inanılır.

Rüyada pencereden içeri bakmak başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına işaret etmektedir.

Rüyada pencereden aşağıya bakmak kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments