Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin pencerelerini değiştirmek

Rüyada evin pencerelerini değiştirmek

Rüyada evin pencerelerini değiştirmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, batıl amele, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin pencerelerini değiştirmek gördüyseniz:

  • Belli direktiflerden irite olmamalısınız.

Rüyada evin pencerelerini değiştirmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, malın bereketinin artmasına tabir olunur.

Rüyada pencere değiştirmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pencereleri değiştirmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin penceresinden atlamak işlerinin yolunda gideceğine, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına işarettir.

Rüyada evin penceresinden bakmak zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına delalettir.

Rüyada evin penceresinin kırıldığını görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine işaret eder.

Rüyada evin pencerelerini açık görmek neşeli bir hayat süreceğine, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına alamet eder.

Rüyada evin penceresinden çıkmak sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments