Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin penceresinden çıkmak

Rüyada evin penceresinden çıkmak

Rüyada evin penceresinden çıkmak hem yeni yerler göreceğine, çok hatalı çalışmalara gireceğine, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, işlerinin istediği gibi olacağına tabir olunur.

Rüyada evin penceresinden çıkmak gördüyseniz:

  • Daha önceki akılcı tutumlarınız sayesinde elinize önemli bir miktar para geçebilir.

Rüyada evin penceresinden çıkmak bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına inanılır.

Rüyada pencereden çıkmak kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, adeta havalara uçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pencereden dışarıya çıkmak yarar sağlamayacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada pencerenin dışına çıkmak hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada pencereden dışarı çıkmak korkularını ve şüphelerini yeneceğine, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına işarettir.

Rüyada küçük pencereden çıkmak dertlerin uzaklaştırılacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada dar pencereden çıkmak çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, farklı kişilerle tanışacağına, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına işarettir.

Rüyada evin penceresinden bakmak aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments