Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencereleri değiştirmek

Rüyada pencereleri değiştirmek

Rüyada pencereleri değiştirmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine rivayet eder.

Rüyada pencereleri değiştirmek gördüyseniz:

  • Kulaktan duyma bilgilere itibar etmenizin veya olaylara olumsuz bakmanızın negatif sonuçları olabilir.

Rüyada evin pencerelerini değiştirmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına delalet eder.

Rüyada pencereleri değiştirmek atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına alamet etmektedir.

Rüyada pencere değiştirmek günaha gireceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına işaret eder.

Rüyada pencereden aşağı inmek imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya işaret eder.

Rüyada çocuğun pencereden düştüğünü görmek yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pencereden kar yağdığını görmek hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada kirli pencere camı görmek dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, büyük kayıplara uğrayacağına, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına inanılır.

Rüyada pencereden düşmekten kurtulmak ihanet dolu bir işe girileceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, can bulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments