Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin pencerelerini açık görmek

Rüyada evin pencerelerini açık görmek

Rüyada evin pencerelerini açık görmek kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada evin pencerelerini açık gördüyseniz:

  • Daha renkli bir sosyal yaşam veya sportif faaliyetler nedeniyle yorulabilirsiniz.

Rüyada evin pencerelerini açık görmek atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, mal ve mülk sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada pencerenin açık olduğunu görmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada açık kapı pencere görmek sağlığın bozulma noktasına geleceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine işarettir.

Rüyada açık pencereyi kapatmak karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada pencere açık görmek elden çıkan malların geri kazanılacağına, işlerin hafifleyeceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına inanılır.

Rüyada açık pencereleri kapatmak kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada açık pencere kapatmak saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada penceresi açık ev görmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, sağlık sorunlarının artacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments