Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahtan çıkan kurşun görmek

Rüyada silahtan çıkan kurşun görmek

Rüyada silahtan çıkan kurşun görmek iftiraya maruz kalınacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına inanılır.

Rüyada silahtan çıkan kurşun gördüyseniz:

  • Beklediğiniz özgürlüğü karşı tarafa sunmak da zayıf kalabilirsiniz.

Rüyada silahla kurşun atmak insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada silaha kurşun koymak umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine tabir olunur.

Rüyada silaha kurşun doldurmak ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine delalet eder.

Rüyada silahtan çıkan kurşun görmek müjdeli ve güzel haberler alacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada kurşun ve silah görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahla kurşunlanmak takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, kazançların artacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silah kurşunu görmek fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine yorulur.

Rüyada silahla kurşun görmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments