Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin kapısının kapanmadığını görmek

Rüyada evin kapısının kapanmadığını görmek

Rüyada evin kapısının kapanmadığını görmek borçlanacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, mevlit okutacağına, maddi olarak güç kaybedeceğine, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin kapısının kapanmadığını gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda bulunan veya evinizle ilgili problemlerle ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada evin kapısının kapanmadığını görmek tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapıların kapandığını görmek bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapı kapanması görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada demir kapının kapandığını görmek çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada kapının kapandığını görmek darlığa düşeceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapının kapanmasını görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, işlerin istenmeyen bir hal alacağına işarettir.

Rüyada kapının kapanmadığını görmek sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine tabir olunur.

Rüyada kapanan kapı görmek zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments