Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapanan kapı görmek

Rüyada kapanan kapı görmek

Rüyada kapanan kapı görmek iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, kişinin muradına ereceğine delalet eder.

Rüyada kapanan kapı gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki kişilerin akıl sağlığından şüphe duymaya başlayabilirsiniz.

Rüyada demir kapının kapandığını görmek istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kapının kapanmasını görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna işaret etmektedir.

Rüyada evin kapısının kapanmadığını görmek üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada kapının kapandığını görmek anne babanın birbirine düşeceğine, yaşadığı stresin biteceğine, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapıların kapandığını görmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine tabir olunur.

Rüyada kapının kapanmadığını görmek üzüntülü günler yaşanacağına, kırılacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına alamet eder.

Rüyada kapı kapanması görmek işinde herkesten bir adım önde olacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, kulluk görevini ihmale edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapanan kapı görmek gayrimenkul işine girileceğine, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments