Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı kapanması görmek

Rüyada kapı kapanması görmek

Rüyada kapı kapanması görmek yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, neşesinin de yerine geleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına inanılır.

Rüyada kapı kapanması gördüyseniz:

  • Bedelleri olabilecek kararlar almadan önce diğerlerinin neler yaptıklarına odaklanmanızda fayda var.

Rüyada evin kapısının kapanmadığını görmek eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine yorulur.

Rüyada kapının kapanmadığını görmek helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapının kapandığını görmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine inanılır.

Rüyada kapının kapanmasını görmek atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Rüyada kapanan kapı görmek zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada demir kapının kapandığını görmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapı kapanması görmek hanesindeki rızkın eksileceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapıların kapandığını görmek kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments