Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapının kapanmadığını görmek

Rüyada kapının kapanmadığını görmek

Rüyada kapının kapanmadığını görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına işaret eder.

Rüyada kapının kapanmadığını gördüyseniz:

  • Başkalarının işlerine karışmamanızda fayda var.

Rüyada evin kapısının kapanmadığını görmek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapının kapanmadığını görmek dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada demir kapının kapandığını görmek ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapanan kapı görmek hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapıların kapandığını görmek kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, sürekli dua alarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapının kapanmasını görmek kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada kapı kapanması görmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, atılan adımların zarar getireceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapının kapandığını görmek fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, çok büyük bir işe girileceğine, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments