Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapının kapandığını görmek

Rüyada kapının kapandığını görmek

Rüyada kapının kapandığını görmek kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, farklı şeyler deneyeceğine, maneviyatın da zenginleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapının kapandığını gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları gerçekten çok özel olabilir, her koşulda denemekten kaçmamanız gerekiyor.

Rüyada kapı kapanması görmek ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapının kapanmadığını görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada kapının kapanmasını görmek başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada evin kapısının kapanmadığını görmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine yorulur.

Rüyada demir kapının kapandığını görmek işlerinde berekete kavuşacağına, işlerinin günden güne açılacağına, ettikleri duanın kabul olacağına yorulur.

Rüyada kapının kapandığını görmek çözüm yolları bulamayacağına, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada kapıların kapandığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapanan kapı görmek aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments