Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demir kapının kapandığını görmek

Rüyada demir kapının kapandığını görmek

Rüyada demir kapının kapandığını görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine alamet eder.

Rüyada demir kapının kapandığını gördüyseniz:

  • Rekabete girmekten çekinmemeniz ortaya çıkacak işlerin kalitesini bozabilir, dikkatli olmalısınız.

Rüyada demir kapının kapandığını görmek huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapının kapandığını görmek zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapanan kapı görmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapının kapanmadığını görmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin kapısının kapanmadığını görmek destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, işlerindeki karın artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapı kapanması görmek bol muhabbette kalacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine işarettir.

Rüyada kapıların kapandığını görmek arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapının kapanmasını görmek kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments