Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıların kapandığını görmek

Rüyada kapıların kapandığını görmek

Rüyada kapıların kapandığını görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına yorulur.

Rüyada kapıların kapandığını gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz orjinal olabilir.

Rüyada kapı kapanması görmek sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, yol kat edeceğine yorulur.

Rüyada demir kapının kapandığını görmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada kapının kapanmadığını görmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapıların kapandığını görmek sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapanan kapı görmek sabit geliri olacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapının kapandığını görmek kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada evin kapısının kapanmadığını görmek işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapının kapanmasını görmek güvenlikli bir siteye taşınılacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments