Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin kapısını kırmak

Rüyada evin kapısını kırmak

Rüyada evin kapısını kırmak kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, insanları kıracağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, ticaret sektörüne atılacağına yorulur.

Rüyada evin kapısını kırmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda yanlış düşünceler içinde olabilirsiniz.

Rüyada evin kapısını kırmak eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapı pencere kırmak yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına yorulur.

Rüyada kapı camı kırmak kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, modern insanlarla tanışılacağına, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına işarettir.

Rüyada kapı kilidi kırmak işlerinin artacağına, doğru karar veremeyeceğine, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına işarettir.

Rüyada kapıyı kırmak görmek ün salacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine işaret etmektedir.

Rüyada cam kapı kırmak işinde başarılı olacağına, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, doğru haber almaya işaret etmektedir.

Rüyada tahta kapıyı kırmak aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapıyı kırmak yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, sevinçli haberler alınacağına, sıkıntılarını çözeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments