Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı kilidi kırmak

Rüyada kapı kilidi kırmak

Rüyada kapı kilidi kırmak kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada kapı kilidi kırmak gördüyseniz:

  • Yaşamınızı idame ettirme konusunda yapacağınız değişiklik gelecek vaat ediyor.

Rüyada kapı kilidi kırmak uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada asma kilit kırmak herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, çevrenizden takdir görmeye, her yönden mutlu ve başarılı olmaya inanılır.

Rüyada kilit kırmak sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına delalet eder.

Rüyada kapının kilidini açmak sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada kapı kilidiyle uğraşmak yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, işlerinin açılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada kapı kilidi görmek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kilitli kapıyı açmaya çalışmak bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, arabalara ve topraklara sahip olacağına delalettir.

Rüyada kapının kilidini değiştirmek bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments