Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıyı kırmak görmek

Rüyada kapıyı kırmak görmek

Rüyada kapıyı kırmak görmek endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, sıkıntılarının geçeceğine, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada kapıyı kırmak gördüyseniz:

  • Fazla meraklı davranışlar içinde olmaktan kaçınmalı, merakınızı belli etmemelisiniz.

Rüyada kapı kırmak rakiplerini geride bırakacağına, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapı kolu kırmak ekmeğinin ve kazancının artacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapı kilidi kırmak aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada tahta kapı kırmak eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, rahat şekilde geçineceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapı camı kırmak huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, ilim ve irfan sahibi olunacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına alamet eder.

Rüyada evin kapısını kırmak maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına yorulur.

Rüyada kapıyı kırmak sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, hastalıklarından kurtulacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapı pencere kırmak rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, keyifleneceğine ve afiyette olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments