Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam kapı kırmak

Rüyada cam kapı kırmak

Rüyada cam kapı kırmak hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, güzel günler için çalışılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cam kapı kırmak gördüyseniz:

  • Hertürlü aksilik olabilir.

Rüyada kapı camı kırmak zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, kendi işini kuracağına yorulur.

Rüyada cam kapı kırmak çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada araba camını kırmak maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, parasal sıkıntılarının sona ereceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine rivayet eder.

Rüyada eliyle cam kırmak adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada ev camı kırmak sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada cam çay bardağı kırmak uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına delalet eder.

Rüyada cam masa kırmak geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına tabir olunur.

Rüyada dükkan camı kırmak kazancının sağlam ve sabit olacağına, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments