Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıyı kırmak

Rüyada kapıyı kırmak

Rüyada kapıyı kırmak yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapıyı kırmak gördüyseniz:

  • Bazı art arda gelen ödemeler sizi sıkıntıya sokabilir ya da alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz.

Rüyada kapı pencere kırmak nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, işlerinin açılacağına inanılır.

Rüyada demir kapı kırmak saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapı kolu kırmak hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapı camı kırmak geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına işarettir.

Rüyada kapıyı kırmak huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına delalet eder.

Rüyada tahta kapıyı kırmak girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tahta kapı kırmak tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına işarettir.

Rüyada kapıyı kırmak görmek sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments