Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık kapı görmek

Rüyada kırık kapı görmek

Rüyada kırık kapı görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, gözyaşının dineceğine delalet eder.

Rüyada kırık kapı gördüyseniz:

  • Yerine getirmesi zor çok fazla anlaşma, iş ya da plan sizi bekliyor olabilir.

Rüyada evinin kapısını kırık görmek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine delalet eder.

Rüyada kırık anahtarla kapı açmak çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada kırık kapı kilidi görmek başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, razı geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırık anahtarla kapıyı açmak yardıma ihtiyaç duyacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada kapı kırık görmek işlerinin rast gideceğine, daha güçlü hale geleceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına tabir olunur.

Rüyada kırık çelik kapı görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin kapısını kırık görmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, önemli işler yapacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine tabir olunur.

Rüyada kırık kapı görmek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments