Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin kapısını açık bulmak

Rüyada evin kapısını açık bulmak

Rüyada evin kapısını açık bulmak düşmanından kurtulmaya, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin kapısını açık bulmak gördüyseniz:

  • Dikkatsiz edilen laflar ise, geri dönüşü olmayan durumlara neden olabilir.

Rüyada evin kapısını açık bulmak kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına işaret eder.

Rüyada evinin kapısının açık olduğunu görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, başarıları ile konuşulacağına, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına inanılır.

Rüyada kendi evinin kapısını açık görmek girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin kapılarını açık görmek onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, kazancın katlanacağına işarettir.

Rüyada evin kapısını açık bırakmak aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, her zaman hayırlı işler yapacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin kapısı açık görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada açık ev kapısı görmek hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, karlı işler yapacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada açık kapıdan geçmek kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, çok rahat bir nefes alacağına, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments