Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi evinin kapısını açık görmek

Rüyada kendi evinin kapısını açık görmek

Rüyada kendi evinin kapısını açık görmek işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına delalet eder.

Rüyada kendi evinin kapısını açık gördüyseniz:

  • Hayatı basite alın.

Rüyada evin kapısını açık bulmak yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine tabir olunur.

Rüyada evinin kapısının açık olduğunu görmek kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevdiği kişileri çok üzeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına yorulur.

Rüyada evin kapısı açık görmek üzerindeki yükten kurtulacağına, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin kapısını açık bırakmak yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, inancını bir kenara atacağına, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin kapılarını açık görmek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine alamet eder.

Rüyada kendi evinin kapısını açık görmek sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada işyerinin kapısını açık görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada açık kapılı ev görmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, hayatının da zorlaşacağına, sağlık sorunları yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments