Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık ev kapısı görmek

Rüyada açık ev kapısı görmek

Rüyada açık ev kapısı görmek sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına tabir olunur.

Rüyada açık ev kapısı gördüyseniz:

  • Belki hoş sürprizlerle karşılaşabilirsiniz veya hoşunuza gitmeyecek şeyler duyabilirsiniz.

Rüyada açık kapılı ev görmek hayallerin yarıda kalacağına, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, zenginlik elde edeceğine işarettir.

Rüyada açık ev kapısı görmek hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, verdiği emeklerin heba olacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev kapısının açık olduğunu görmek kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, önünün açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapısı açık ev görmek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ev kapısı açık görmek iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada açık kapı kapatmak sevdiği kişilerden zarar göreceğine, tatsız durumlar yaşanacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına işaret eder.

Rüyada evin kapısını açık bırakmak kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, ardından yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada dış kapının açık olduğunu görmek uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments