Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin kapısını açık bırakmak

Rüyada evin kapısını açık bırakmak

Rüyada evin kapısını açık bırakmak günahkâr olacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına delalet eder.

Rüyada evin kapısını açık bırakmak gördüyseniz:

  • Bazı şüpheli veya sorgulanabilir durumlara herkesin uzun uzadıya vereceği cevapları olabilir.

Rüyada evin kapısını açık bırakmak günahların af olacağına, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada kapıyı açık bırakmak dost ya da akrabalarından yardım alacağına, büyük kayıplara uğrayacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin kapılarını açık görmek büyük bir projenin başına geçileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, oğlu evli ise boşanacağına inanılır.

Rüyada kendi evinin kapısını açık görmek edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada evin kapısını açık bulmak aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına delalettir.

Rüyada evin kapısı açık görmek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, hayatının belli bir rutine oturacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evinin kapısının açık olduğunu görmek kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına delalettir.

Rüyada suyu açık bırakmak beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments