Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin kapısı açık görmek

Rüyada evin kapısı açık görmek

Rüyada evin kapısı açık görmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine alamet etmektedir.

Rüyada evin kapısı açık gördüyseniz:

  • Bahisleri veya iddiaları yükseltme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada evinin kapısının açık olduğunu görmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada evin kapısını açık bulmak eşlerin muhabbetinin artacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine işaret eder.

Rüyada evin kapısını açık bırakmak insanlar tarafından takdir edileceğine, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına tabir olunur.

Rüyada evin kapısı açık görmek gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, kişinin geçiminin zorlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi evinin kapısını açık görmek işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına yorulur.

Rüyada evin kapılarını açık görmek anne baba duasının alınacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balkon kapısını açık görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada açık demir kapı görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments