Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin kapısının açık olduğunu görmek

Rüyada evinin kapısının açık olduğunu görmek

Rüyada evinin kapısının açık olduğunu görmek hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, kazancın gittikçe azalacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına delalettir.

Rüyada evinin kapısının açık olduğunu gördüyseniz:

  • Size sorulan sorulara doğru cevaplar vermeniz gerekiyor.

Rüyada evin kapılarını açık görmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin kapısını açık bulmak hayal kırıklığına uğratılacağına, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi evinin kapısını açık görmek maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evinin kapısının açık olduğunu görmek yaşadığı zorlukların biteceğine, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin kapısını açık bırakmak işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine inanılır.

Rüyada evin kapısı açık görmek kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına işaret eder.

Rüyada açık kapıdan çıkmak işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine işarettir.

Rüyada kapısı açık kafes görmek rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, iyi bir kariyer edineceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments