Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık kapıdan geçmek

Rüyada açık kapıdan geçmek

Rüyada açık kapıdan geçmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada açık kapıdan geçmek gördüyseniz:

  • Bir çevre değişikliği olabilir.

Rüyada açık kapıdan geçmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, büyük başarılara kazanılacağına yorulur.

Rüyada sokak kapısını açık görmek uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, günahlarından tövbe etmeye işarettir.

Rüyada beyaz açık kapı görmek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, güçlendikçe güçleneceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine yorulur.

Rüyada arabanın kapısını açık görmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada dış kapıyı açık görmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada açık kapıyı kilitlemek gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kilitli kapıyı açık görmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapıyı açık görmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, çocuk sahibi olunacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments