Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkon kapısını açık görmek

Rüyada balkon kapısını açık görmek

Rüyada balkon kapısını açık görmek sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada balkon kapısını açık gördüyseniz:

  • Belli hedeflerinize ulaşmak veya belli işlerinizi halletmek üzeresiniz.

Rüyada balkon kapısını açık görmek moral olarak çok iyi hissedeceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada balkon kapısı kilitlemek dertlerin uzaklaştırılacağına, Neşeli ve huzurlu bir geleceğe, kırgınlıkların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada balkon kapısı görmek hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Rüyada balkon kapısını kilitlemek kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, şansa rivayet eder.

Rüyada balkon kapısını açmak sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine tabir olunur.

Rüyada balkon kapısını kapatmak ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına delalet eder.

Rüyada balkon kapısı kapatmak aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapısı açık tuvalet görmek çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments