Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık demir kapı görmek

Rüyada açık demir kapı görmek

Rüyada açık demir kapı görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, canını sıkılacağına, yaşam enerjisi ile dolacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, işlerinin ağırlaşacağına, çok önemli noktalara geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada açık demir kapı gördüyseniz:

  • Anlaşmalarda zorluk çıkartmamaya çalışın.

Rüyada açık demir kapı görmek neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına rivayet eder.

Rüyada demir kapıya tırmanmak eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına rivayet eder.

Rüyada mavi demir kapı görmek nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına inanılır.

Rüyada demir kapıdan geçmek güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, yüzüne kan geleceğine alamet eder.

Rüyada büyük demir kapı görmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine yorulur.

Rüyada demir kapı görmek iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, namaz kılacağına delalet etmektedir.

Rüyada demir kapının kapandığını görmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada demir parmaklı kapı görmek dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments