Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içine büyük abdestini yapmak

Rüyada evin içine büyük abdestini yapmak

Rüyada evin içine büyük abdestini yapmak tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, dertlerin bölüşüleceğine, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, hayırlı işler yapacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin içine büyük abdestini yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara yaklaşımınız üzerine yapılacak konuşmalar, tarzınız olmamasına rağmen zaman ayırmayı gerektirebilir.

Rüyada evin içine büyük abdest yapmak keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, kesesinin her daim dolu kalacağına inanılır.

Rüyada evin içine büyük abdestini yapmak hayatın rüya sahibine güleceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada halıya büyük abdestini yapmak büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, iş hayatında terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağızdan büyük abdest yapmak kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, daha fazla para kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakta büyük abdestini yapmak yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına işaret eder.

Rüyada büyük abdestini beyaz yapmak büyük ses getirecek işlere girileceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, işlerin toparlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz büyük abdest yapmak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, güzelliklere rast gelineceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine inanılır.

Rüyada halıya büyük abdest yapmak her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments